operated under Double R Services Enterprise (1893175-X)

ROSECRAFT ON TV

Rose Craft on Instagram

Hi u ols...lama giler tak bersiaran...belum ada hasil craft yang terbaru sebab busy ngn keje di pejabat...hopefully early next year Rose Craft dapat beroperasi kembali seperti sedia kala...

Ape-pe pon sudi-sudi kan la follow instgram Rose Craft...



Terkini & Terbaru Di Rose Craft

Salam Lebaran buat semua,

Wow!!! Lama betul Rose Craft menyepi, almost 4month. bersawang habis blog nih. Atas kesibukan kerja dipejabat & juga Ramadhan & Syawal aktiviti crafting memang slow bagi Rose Craft.

Ada 3 4 bulk order yang disiapkan sepanjang penyepian Rose Craft dr dunia blog & FB. Gambar hasil crafting pon xsempat update. Ada yang di hantar pada tuannya tanpa diambil gambar. Terlupa daa...dah tua kot...hehehe

Anyway, insyaAllah Rose Craft akan kembali aktif tp custom made order masih di tutup ketat-ketat. Mulai sekarang Rose Craft akan lebih menumpukan kepada jualan ready made. Ada 2 butik yang dah berjanji untuk menjual hasil2 kerja tangan Rose Craft selain kami menjual sendiri di Bazaar2 dan juga secara online.

Pape pon doa kan kejayaan Rose Craft sepertimana Rose Craft juga mendoakan kejayaan korang semua xkira dalam apa jua bidang yang korang ceburi.

Till then, bye!!!

Order For May 2012 -----> CLOSED

Dear all,

Please be informed that order for month of May 2012 r now CLOSED. The good news is you can still place your order for JUNE 2012.

Thanks.

Best regards,
Rose Craft

Craft To Remember : April 2012 (Part 5)


hola!!!

lets enjoy a Craft To Remember : April 2012 (Part 5) from Rose Sew & Craft.

IMG0106Aab

IMG0091Aab

IMG0092Aab

IMG0093Aab

IMG0094Aab

IMG0095Aab

IMG0096Aab

IMG0102Aab

IMG0103Aab

IMG0104Aab

IMG0090Aab

Craft to Remember : April 2012 (Part 4)

hola!!!

morning u ols...start your day with smile okey!!! no stress!!!yeay!!!

this is Rose Craft pencil case collection for April 2012. Enjoy the picture....mmmuaahhh!!!

IMG0080Aab

IMG0085Aab

IMG0086Aab

IMG0087Aab

IMG0088Aab

IMG0089Aab

IMG0084Aab

IMG0079Aab

IMG0082Aab

IMG0083Aab


***SORRY PICTURE QUALITY NOT SO GOOD, TAKEN BY HP***

Craft to Remember : April 2012 (Part 3)

Hola!!!

upload lg gambo CRAFT TO REMEMBER FOR APRIL 2012 b4 attend training...just enjoy the pic ya!!!

IMG0072Aab

IMG0073Aab

IMG0074Aab

IMG0075Aab

IMG0076Aab

IMG0077Aab

IMG0078Aab

Craft to Remember : April 2012 (Part 2)

hola!!!

part 2 CRAFT TO REMEMBER FROM ROSE SEW & CRAFT...kali ni Rose Sew & Craft memperkenalkan craft terbaru we ols which is PIXEL BEADS...best buat benda ni...senang giler...begitu mengasyikkan...enjoy the pic ya...xsempat nk borak pjg ari ni....busy...huhuhuhu

***SORRY GAMBOR X LAWA...AMIK NGN HP JE***


IMG0113Aab

IMG0118Aab

IMG0117Aab

IMG0116Aab

IMG0115Aab

IMG0114Aab

IMG0110Aab

IMG0112Aab
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Rose Sew & Craft 2011 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.