operated under Double R Services Enterprise (1893175-X)

ROSECRAFT ON TV

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Memandangkan Syawal bakal menjelma x lama lagi, dikesempatan ini Rose Sew & Craft ingin mengucapkan Slamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua teman2 & pelanggan2 Rose Craft.

Bagi yang pulang ke kampung halaman, sila berhati2 dijalan raya, ingatla orang tersayang.

Buat pelanggan Rose Craft terima kasih tidak terhingga atas sokongan anda semua, walaupon usia Rose Craft belum pon cukup setahun tetapi sambutan dari korang semua amat menggalakkan.

Kepada yang dah membuat tempahan untuk bulan September, insyaAllah Rose Craft akan cuba sedaya upaya untuk menunaikan janji dimana delivery akan dibuat pada 23rd September 2011.

Kepada yang belum buat tempahan lagi,anda ada sehingga pukol 11.59 malam ini. Sila email yer sebab petang ni Rose Craft akan pulang ke kampung & line intenet kt kampung xbrapa nk laju. Kalo Rose Craft lambat reply jgn riso nyer, anda boleh sms Rose Craft kt talian 012 - 342 4232.

Akhir kata (cheewah!!!), SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAFF ZAHIR BATIN.

kad raya 2 copy

Aidilfitri Pocket Money

Sempena Aidilfitri yang bakal menjelma, Rose Sew & Craft tak ketinggalan menempah sampul duit raya dr Little Colour Shop.

Sorry Jiya akak lambat upload gambo, bru ada kelapangan nk amik gambo...sampul pon dh byk abis diagihkan pada budak2 opis...hehehehe




Rose Craft is back to BUSINESS!!!

hye all,

after 2month Rose Sew & Craft closed for new order, I'm pleased to announce that we are OPEN FOR ORDERS NOW!!!

Our business will be operating starting 5th September 2011 after Raya break.

All order for September 2011 must arrived at our email latest by 26th August 2011 after that September order will be closed.

Delivery for September order will be on 23rd September 2011.

So, wait no more. Order now & you will get free gift from Rose Sew & Craft.


email : shirex.avenue@gmail.com

Rose Craft Readymade Craft Shop

hye all,

Start from today, Rose Craft melangkah 1 lagi dengan membuka FB page untuk menjual barang2 readymade sahaja. Bagi sesiapa yang berminat sila lah lawati FB page Rose Craft yer and yang paling penting jangan lupa klik butang LIKE. Hehehehe...


I Love Bazaar 30 July 2011

Just nk share ngn u all gambar2 Rose Sew & Craft semasa I Love Bazaar, Subang Parade hari tu...

4 the time being, this will be our uniform - apron with RSC name
DSC_0110ab
Miss Ruby - RSC Asisstant

DSC_0113ab

DSC_0116ab


Order Jaja : Pillow Lurv & Plushies

Ini adalah order bantal terbanyak yang pernah saya dapat..thanks to Jaja sebab sabar menanti...terpaksa siapkan order Jaja ni selang seli ngn nk siapkan barang2 jualan untuk I Love Bazaar yang lalu...

harap Jaja puas hati...xoxo

Guitar plushies 4 Amir

Car Plushies

Cat Plushies 4 Dania

Pillow Lurv 4 Asnida

Pillow Lurv 4 Ayu

Pillow 4 Moganas

Group Pic
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Rose Sew & Craft 2011 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.