operated under Double R Services Enterprise (1893175-X)

ROSECRAFT ON TV

Additional Item : RSC Gift Set

hye!!!

2minggu lepas RSC ada perkenal kan kt u all semue RSC Gift Set. Kalo xpercaye leh tgk kt sinin...hihihihi "ROSE CRAFT GIFT SET"

ader kan?hehehe...

so, kali ini ada sedikit pertambahan pada gift set tersebut. Buat masa ni ada 2 pertambahan, insyaAllah set ini akan ditambah dari semasa ke semasa.

Graduation Gift Set

BOUQUET IDEA

Birthday Gift Set B


pada yang berminat nk order, jangan malu2 jangan segan2, leh isi order form or email me for further details : shirex.avenue@gmail.com

Order : Aizal

hola!!!

ni la order paling lama terpendam...nasib la my opismate ni xkesah...asalnyer dia order id card holder tuk dia sekali balik umah hero2 kt umah dia tu nk jugak mcm papa dorang nyer...

so, aizal mintak sy buat kan untuk hero2 dia ni...
ID CARD HOLDER

satu kepuasan dlm diri sbb berjaya wat id card holder yg agak kemas n cantik dr sebelum ni..ini semua hasil dr tutorial yg me beli dr JAJA KRAF...

Order : Pn. Aini

hola!!!!

Order yang me nk share kali ni adalah FRAME GLEMER. teng teng teng!!! order2 lain mcm pencil case, hp case nnt2 lah me share sbb yg tu dh selalu upload dah...

Frame Glemer adalah craft terbaru Rose Craft. Ini adalah 1st time me buat itu pon atas permintaan org yg order tu lah Pn. Aini.

Big challenge masa nk siapkan order ni adalah masa nk carik frame ni. Tuan punya badan nk frame yg leh isi lebih dr 1 keping gambo..nk yg melintang n leh ltk atas display cabinet plus boleh gantung...yang me asik jumpa semenyer tuk gantung je...bila dh putus asa bru la jumpa frame ni kt jusco...rege asal rm59.90 tp masa tu ada 70% discount so rm 17.90...

so, bila frame dh ado me pon mula lah mengerjakan frame glemer ni. Alhamdulillah mendapat feedback yg baik dr tuan punya order.

ni ler gambonyer...enjoyce...

Frame Glemer

Frame Glemer

Frame Glemer

Frame Glemer

Frame Glemer

Frame Glemer

Frame Glemer

mesti yang tertanya2 harganya kan...

Frame cost + Upah = Rege Frame Glemer

Upah ~~~ based on difficulty design yg ditempah & material yg digunakan untuk hiasan ---> start with rm15.00

So, saper2 yang berminat boleh la isi order form. nama product FRAME GLEMER







Happy Chinese New Year

1st of all Happy Chinese New Year to all Chinese viewers. 2ndly Happy Holiday to others. For those who balik kampung, drive safely ya...ingatlah orang tersayang...hehehe

So, Rose Craft pon nk balik kampung gak...Selasa baru balik KL balik...

Proses menjawab ny orders or questioner about our handmade craft will be a bit slow lah coz internet connection kt kampung tu xtau la cemana keadaan nya..harap semua memahami.

For those yang nakjwpn cepat boleh text me at my mobile 0123424232... i will reply as soon as possible.

Enjoy your holiday!!!

RSC Collection 2011

hola!!!

January 2012 dh nk sampe penghujung baru nk buat RECAP 2011. Apa2 je lah kan, janji buat...

Alhamdulillah, sepanjang setahun jagung penglibatan Rose Sew & Craft dalam dunia handmade ni sambutan yang RSC terima amat lah menggalakkan. Jutaan terima kasih pada semua yang pernah menempah craft dr RSC. Pada yang belum pernah tempah tu "x nak tempah ke? rugi tau xtempah..hihihihi"

Cuma disebabkan craft ni hanya lah partime job RSC xdpt nk terima tempahan byk2 setiap bulan, ada jugak order yang terpaksa RSC tolak disebabkan kekangan masa...terima kasih sebab memahami.

So, jom kita recap or intai kembali antara hasil2 keras tangan RSC sepanjang 2011....

RSC COLLECTION 2011


Untuk 2012, RSC telah perkenalkan semalam RSC Gift Set. Korang seme leh start order dh. Korang bitau je design camne yang korang nk pastu RSC akan jahit sedondon je...kalo agak xder idea design cemana...korang leh tgk kat Rose Craft Design Catalog...klik je button toolbar kt atas nun...senang je...

RSC Set


So, anything just email me or yg nk order tu leh la isi order form.

Rose Sew & Craft Gift Set

hola!!!

Announcement!!!!


Untuk anda semua di luar sana yang tergaru2 kepala untuk kasi hadiah pada yang tersayang, family, teman rapat or saper2 saja..hari ini Rose Sew & Craft dengan rasminya melancar kan

Rose Sew & Craft Gift Set

So, lepas ni xperlu lagi mengaru kepala anda yang tak gatal tu...hihihihi

Jangan tunggu lagi, jadilah orang pertama yang ORDER set ni dan anda akan dapat Mystery Gift dari Rose Sew & Craft.

Wedding gift Set

Lovers Gift Set

Baby Boy Gift Set

Baby Girl Gift Set

Birthday Gift Set

Birthday Party Set

Little Boy Gift Set

Little Girl Gift Set A

Little Girl Gift Set B

Stationery Gift set

Beg Set

Gadjet Set

Notes : For those who has limited budget, we can drop some of the item from the set base on your budget..No Worries!!!

Just email me for further details...
shirex.avenue@gmail.com

New Item : Cover Set Dine Table & Chairs

hola!!!

Ari ni me nk share new item kt Rose Sew & Craft which is Set Pelapik Meja Makan & Kerusi.

Yang me buat ni meja makan untuk 6 orang. Comei x? Set meja tu asalnya coklat tp telah diputihkan ari tu oleh me sendiri untuk menampilkan English Style.

So, sape2 yang berkenan n nk order boleh la order sekarang tp buat masa ni me bukak untuk meja 4 segi sahaja, bulat or oval belum lg ekk...

Masa isi order form tu please indicate meja mkn untuk 6 or 8. Fabric kena beli sendiri & pos la or hantar by hand bg yang stay sekitar cheras or KL.

DSC_0004 ab

2012 ~ I LOVE BAZAAR

hola!!!

As a start, Rose Sew & Craft will be joining I Love Bazaar again this weekend, 7 & 8 Jan 2012.

RSC will be selling felt craft & felt material. For those who interested to get the 70colors of Polyster Felt cloth please come and visit our booth at Subang Parade. You wont regret it coz we will be giving a 10% discount on every item we sell.














2012 ~ A New Beginning

hye all!!!

I hope its not too late for me to wish you all HAPPY NEW YEAR - 2012, MAY THIS YEAR BRING MORE HAPPINESS TO ALL OF US.

Its been quite sometime me not update this blog. Well, its year end...family holidays of course. This time me & the whole family traveled from KL - KB - KT - Kuantan - JB - KL. Tiring but BEST GILERRR!!! We choose to stay at HOMESTAY coz we can kumpul n tido ramai2. We choose to travel using Jalan Pesisir Pantai so that we can enjoy the view of the ocean. Dia punya ombak tok sah ckp lah...scary!!! Alhamdulillah, nothing bad happened during our journey. Next year..oppss this year we plan to "teroka" either Sabah or Sarawak.

Rose Sew & Craft will be open for custom made order next week. Its going to be a lot of new thing on RSC. I'll make a special announcement on that later on.

Have you all notice my new blog layout? Sweet right? its all done by Krafty Palette . Go & check other blog design at her blog.

Till then, have a nice day everyone.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Rose Sew & Craft 2011 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.