operated under Double R Services Enterprise (1893175-X)

ROSECRAFT ON TV

Jaja Kraf Giveaway

hola!!!

kali ni Rose Craft nk mintak tolong jasa baik korang seme tuk LIKE picture giveaway from Jaja Kraft at Rose Craft FB wall...

u ols leh klik link kat bwh ni tuk LIKE picture tu yer...

tolong tau...Rose Craft nak sangat2 menang giveaway nih...hadiah dia mmg MENGGEGARKAN JIWA DAN RAGA...




love u ols!!!

Back to Craft

hola!!!

agak lama RSC menyepi dr update blog. sebenarnya RSC pegi honeymoon tuk kali ke4 di Bali on 3th - 10th March 2012 yang lalu...sengaja pilih tarikh ni coz 08.03.2012 is our 4th anniversary...thanks En. Hubby for a wonderful honeymoon...

Jalan2 tepi pantai...jalan2 kt gunung berapi...mmg heaven sgt...lupa kerja...lupa craft...just enjoy n relax...

but now, i'm back to craft...masih ada 3 big order yg perlu disiapkan by end on this month...

thanks to my customer yg sabar menanti...

Offline Mode

dear all customers n friend,

please be informed that Rose Sew n Craft currently in offline mode. RSC is away for 10 days holiday.

please leave your message or order at our email shirex.avenue@gmail.com ... i'll attend to your email as soon as i come back from my holiday.

kindly take note.

thanks.

regards,
owner
Rose Sew n Craft

Consignment Item : FssCollection Surianasyadiqin

hola!!!

Setelah 3minggu berhempas pulas menyiapkan barang2 consignment untuk di letakkan di butik pakaian kanak2 FssCollection Surianasyadiqin yang bertempat di Pusat Perdagangan Alam Jaya, Puncak Alam Selangor...Alhamdulillah, akhirnya semuanya telah selesai dan kini hasil2 craft ROSE SEW & CRAFT telah pon selamat di pasarkan di butik tersebut.

Rose Craft amat berbesar hati apabila dijemput oleh owner FssCollection iaitu Ana untuk meletakkan hair accessories jenama ROSE CRAFT di butik beliau. Memandangkan butik tersebut adalah butik pakaian kanak2, RSC telah menyiapkan hair accessories yang menjurus ke arah kanak2 lah...baru la ikot tema kan??? hehehe...

Selain hair accessories Rose Craft juga ada menyediakan brooch untuk para ibu...ye la kan, membeli baju n accessories tuk anak2 je kan xkan tuk maknye xder...buat sementara waktu ni RSC hanya membekalkan button brooch ( gambar xambil, dh siap paking n trus je anto ke butik)& ribbon brooch sahaja. InsyaAllah, dari semasa ke semasa RSC akan menambah koleksi brooch disana based on permintaan lah...

Jadi, kepada peminat2 barang2 craft jgn tunggu lg...sila lah ke butik pakain kanak2 FssCollection Surianasyadiqin di Pusat Perdagangan Alam Jaya, Puncak Alam. Sempena pembukaan ni owner butik ada buat jualan promosi. Jangan ketinggalan yer. Pakaian kanak2 yang dijual disana adalah berkualiti tinggi dan dijual pada harga yang berpatutan.

Kat bawah ni gambar2 hasil craft RSC tuk FssCollection. Ada jugak hasil2 craft yg xder dalam gambar ni seperti brooch, hair barette & hair tie (lupo nk amik gambo)...

Jangan lupa tau g shopping kt Butik FSSCOLLECTION SURIANASYADIQIN kat Puncak Alam nun...

reayd to go

ribbon hairclip

bb headband

big bang headband

big bang headband

Hat headband

big bang headband

strawberry headband

roses headband
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Rose Sew & Craft 2011 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.