operated under Double R Services Enterprise (1893175-X)

ROSECRAFT ON TV

Consignment Item : FssCollection Surianasyadiqin

hola!!!

Setelah 3minggu berhempas pulas menyiapkan barang2 consignment untuk di letakkan di butik pakaian kanak2 FssCollection Surianasyadiqin yang bertempat di Pusat Perdagangan Alam Jaya, Puncak Alam Selangor...Alhamdulillah, akhirnya semuanya telah selesai dan kini hasil2 craft ROSE SEW & CRAFT telah pon selamat di pasarkan di butik tersebut.

Rose Craft amat berbesar hati apabila dijemput oleh owner FssCollection iaitu Ana untuk meletakkan hair accessories jenama ROSE CRAFT di butik beliau. Memandangkan butik tersebut adalah butik pakaian kanak2, RSC telah menyiapkan hair accessories yang menjurus ke arah kanak2 lah...baru la ikot tema kan??? hehehe...

Selain hair accessories Rose Craft juga ada menyediakan brooch untuk para ibu...ye la kan, membeli baju n accessories tuk anak2 je kan xkan tuk maknye xder...buat sementara waktu ni RSC hanya membekalkan button brooch ( gambar xambil, dh siap paking n trus je anto ke butik)& ribbon brooch sahaja. InsyaAllah, dari semasa ke semasa RSC akan menambah koleksi brooch disana based on permintaan lah...

Jadi, kepada peminat2 barang2 craft jgn tunggu lg...sila lah ke butik pakain kanak2 FssCollection Surianasyadiqin di Pusat Perdagangan Alam Jaya, Puncak Alam. Sempena pembukaan ni owner butik ada buat jualan promosi. Jangan ketinggalan yer. Pakaian kanak2 yang dijual disana adalah berkualiti tinggi dan dijual pada harga yang berpatutan.

Kat bawah ni gambar2 hasil craft RSC tuk FssCollection. Ada jugak hasil2 craft yg xder dalam gambar ni seperti brooch, hair barette & hair tie (lupo nk amik gambo)...

Jangan lupa tau g shopping kt Butik FSSCOLLECTION SURIANASYADIQIN kat Puncak Alam nun...

reayd to go

ribbon hairclip

bb headband

big bang headband

big bang headband

Hat headband

big bang headband

strawberry headband

roses headband

2 comments:

dfrog iez said...

salam
saya ada 2 tapak /booth di Festival Bazaar Ramadan Kota Damansara bermula pada 1hb Julai, 2012 sehingga 1 Syawal, 2012.
Saya mencari pembekal yang boleh memberi "consigment" produk pakaian,aksesori dan yg berkaitan Hari Raya atau Puasa...adakah pihak tuan/puan dapat memberikan consigment tersebut?

Rose Craft said...

salam,

boleh email details x? email kt sini : shirex.avenue@gmail.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Rose Sew & Craft 2011 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.