operated under Double R Services Enterprise (1893175-X)

ROSECRAFT ON TV

New : Name Key Chain

hola!!!

just nk share gambo key chain nama yg mendapat sambutan hangat kt ASWARA tempohari. Ini je yg sempat disnap gambo nyer. yang lain2 mmg xsempat. xmenang tangan dibuatnya. Alhamdulillah ngn sambutan yg diberikan org warga ASWARA. Huruf 2 tu I gunting free hand je. So, lepas ni Rose Craft akan bukak tempahan untuk keychain ni. Tungggguuuuu!!!

name keychain

name keychain

name keychain

**Sorry gambo xlawo sbb amik ngn HP cap ayam je...**

Hair Clip Collection

hye!!!hola!!!

lama gak xhapdet blog ni...tuan blog xbrapa sehat pastu pegi Langkawi...ada kenduri kt umah cousin...

just nk share Rose Craft hair clip yg kini dh berada dalam kedai... clik kt sini untuk jenguk2 kedai :


Hair clip
Froggy clip
Hair clip
Hair clip
Hair clip
Hair clip

Rose Craft Shoppe : Readymade Craft

hye all,

Promo promo!!!

Readymade craft item dh masuk kedai...sudi2 kan lah jengok kedai sy tu yer...

Rose Craft Shoppe : Button Box & DIY Pack

hye all,

me ader update Rose Craft Shoppe ngn barang baru...3 TIER BUTTON BOX & DIY PACK.

sudi2kan lah terjah blog tu yer...


check it dout!!!!

ROSE CRAFT SHOPPE : Key Chain Holder

hye all!!!

me bru je update Rose Craft Shoppe ngn key chain holder & 3 tier hair tie / bangle holder.

Feel free to visit yer...details harga semua ada kat situ...


Key Chain hanger3 tier hair tie holder

ROSE CRAFT SHOPPE : FELT CODE

Akhirnya, siap gak Felt Code. So, sesaper nk beli Polyster Felt ngn Rose Craft boleh refer felt code ni yer...

Felt Code (page 2)

Felt Code (page 1)

untuk info yg lebih details sila clik ROSE CRAFT SHOPPE

ROSE CRAFT SHOPPE

Seperti yang me duk war2kan sebelum ni, Rose Sew & Craft akan start jual Poly Felt. So, hari ni me umumkan lah pembukaan ROSE CRAFT SHOPPE.

Selain dari Poly Felt, me juga akan jual craft material yang lain sebagai alternative pada u all yang nak dapatkan material untuk your craft. Saje je, nak memeriahkan lagi suasana.

Sila lah klik link ni ekk : ROSE CRAFT SHOPPE

sebagai Opening Sale, me menawarkan FELT COMBO pada harga serendah Rm 1.20 sekeping (A4 size).

untuk mengetahui ngn lebih lanjut tentang promo ni, sila lah klik link ROSE CRAFT SHOPPE tu yer...

New Creation : Ribbon Craft

Hye all!!!

Kali ni RSC nk share hasil Ribbon Craft RSC..1st time try..geram tgk ribbon yg gojes kt pasaran especially dr Tamu Jaja...RSC cuba untuk Baby Headband & Cekak dulu...lps ni akan cuba buat untuk hairclip plak...tutorial dh beli dh dr Tamu Jaja...hehehe

ni antara yg ada la...ada yg xsmpt amik gambo dah terjual masa I Love Bazaar ari tu...yg xsmpt amik gambo lg pon ada...

Lawa x? bg la komen untuk RSC tingkat kan lagi mutu Ribbon Craft nih...hehehehe

DSC_0002b

DSC_0020b

DSC_0003b

DSC_0008b

RSC new design

hola!!! pekabo uols? me cam biase bz ngn menjaet...mula2 siapkan bulk order...pastu siapkan untuk jualan masa I Love Bazaar..skrang nk siapkan untuk jualan Tadika Bonda open day on 12 Nov kt CIAST, Shah Alam sambil siap kan order yg me terima masa jualan I Love Bazaar ari tu...then me nk tambah apa yg patot untuk jualan KARNIVAL KEUSAHAWANAN SENI, ASWARA on 18-20 November 2011...

perghhhhhhhh....bz giler...nasib en.Hubby memahami n supportive...siap tolon potongkan felt lg...walaupon senget2...lebiu very strong lah hubby...hehehe

kat sini RSC nk share new design...saje...xder la blog ni kosong x ber'update' kan??? hehehehe


DSC_0141b

DSC_0150b

DSC_0144b


DSC_0095a

DSC_0097a

DSC_0170a

DSC_0169A

DSC_0121a

DSC_0130a

DSC_0126a

DSC_0136a

DSC_0131a

DSC_0137a
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Rose Sew & Craft 2011 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.